Adaksu Şehit Selçuk YABANSU İlkokulu
Adaksu Köyü No99 Malazgirt / MUŞ

VİZYON

Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve bir sonraki eğitim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Öğrencilerimizin bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, milli ve manevi değerlerine bağlı olmalarını, kendisiyle ve çevresiyle barışık olmalarını, çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın olmalarını sağlamaktır.

Tam Gün

Merkezi Sistem Kalorifer

İlçe Merkezine 25 Km uzaklıktadır.